Info

Kde hľadať informácie?

O Univerzite

Komplexné informácie o Univerzite Komenského, rektoráte aj aktuálne informácie z diania nájdete na hlavnej stránke univerzity. Novinky, informácie z prostredia vedy, oficiálne vyhlásenia ale aj aktuality zo študentského života uverejňujeme v sekcii Spravodajského portálu univerzity. Niektoré novinky nájdete aj na stránkach vašej fakulty.

uniba.sk

Infocentrum

Ak ste nenašli odpoveď na svoju otázku na hlavnej stránke univerzity, môžete sa obrátiť na Infocentrum Univerzity Komenského. Okrem toho sa na stránkach Infocentra UK tiež dostanete k informáciám a aktivitám zameraným na podporu všetkých študentov aj zamestnancov nielen v študijných, ale aj iných spoločensky dôležitých oblastiach.

Informačné centrum UK – Centrum Comeniana

Sociálne siete

Dôležité informácie z úrovne univerzity zdieľame na našich oficiálnych sociálnych sieťach, ako sú Facebook, Instagram, LinkedIn či Twitter. Ak neviete nájsť odpoveď na svoju otázku na stránkach univerzity, môžete nás osloviť aj cez messenger.

UNUM NECESSARIUM

Výber informácií, zaujímavých článkov z prostredia vedy, školstva a našej univerzity či pozvánky na podujatia posielame v pravidelnom informačnom maili, ktorý dostanete na vašu univerzitnú e-mailovú adresu. V našom UNUM NECESSARIUM vás vyzývame aj na vyjadrenie vášho názoru pomocou prieskumov a poskytujeme prístup k zamknutému obsahu vybraných článkov.

Moja.uniba

Všetky informácie, týkajúce sa využívania informačných technológií, informačných systémov, softvérových nástrojov, E-learningu atď. nájdete na na stránke moja.uniba.sk. Nájdete tu kontakty na Centrum podpory informačných technológií, návody a vstupné brány k IT službám.

O štúdiu

Najpresnejšie informácie o študijnej agende sa dozviete, ak sa obrátite priamo na vaše študijné oddelenie.